Megbízható, minőségi szolgáltatás az iparban!

Kérdése van? Hívjon minket! [+36 20 973 8431]

BEMUTATKOZÁS

Üdvözöljük Honlapunkon!
Kellemes Böngészést Kívánunk!

Bemutatkozás

 

A cégünk fő profilja, a kenőanyagok, hűtő kenő emulziók forgalmazása, szervizelése. Továbbá, hogy az ipar és kereskedelem számos területén végezzünk szakszerű karbantartási feladatokat.

Több évre visszamenőleg rendelkezünk a fémmegmunkálás területén szerzett tapasztalatokkal. Legfontosabb feladatunknak tekintjük, hogy a partneri kapcsolatok folyamatos ápolása mellett bővítsük szolgáltatásaink színvonalát és vevőink igényeire való gyors reagálással megtartsuk, illetve erősítsük piaci pozícióinkat. Nyitottak vagyunk új termékek és szolgáltatások bevezetésére ezzel bővítve portfoliónkat.

Kenőanyag szállítási rendszerünkben neves gyártók anyagai szerepelnek, OLMA, HENKEL, FUCHS, MOBIL, AGIP, PARNALUB, OEST, HARDT, TOTAL, JOHN-DEERE, SHELL, CASTROLA gyártók termékpalettája a nagy teljesítményű kenőanyagok teljes körű kínálata (hidraulikaolajok, cirkulációs-olajok, szánkenőolajok...) a forgácsolási hűtő-kenő folyadékokon keresztül a fémek korrózióvédelmének speciális segédanyagáig terjed.
Szolgáltatásunk kiterjed az építőiparban használatos anyagok, mint beton formaleválasztó és beton folyósító anyagok használatára, valamint a textil és nyomdaiparban használatos kenőanyagokra.

Kenőanyag szervizünk nagy hangsúlyt fektet vevőink elégedett kiszolgálására.

 

Hriagyel Erik

ügyvezető